ÅRET-RUNT-POOL/SWIMSPA

Året-runt-poolen är den perfekta poolen och den perfekta träningsanläggningen. En produkt som lämpar sig för året-runt-bruk, veckans alla dagar och självklart dygnet runt.

Med både sittplatser och en yta där du kan simma ger året runt-poolen från Hydropool dig det bästa av flera världar. Det är en bubbelpool, swimmingpool, gym och spabad i ett - året runt - utomhus. Priset ligger i ungefär samma klass som en swimmingpool. Så varför inte satsa på en pool där du kan bada utomhus året runt?

Året-runt-poolen är en exklusiv kombinerad träningsanläggning och spabad, vilket ger rum för både avkoppling och motion. Ett utmärkt alternativ för såväl simträning som rehabiliteringsträning. Året-runt-poolen ger dig möjligheten att med jetströmmen som motstånd i vattnet kunna simma på samma plats utan onödiga vändningar. För dig som går i pooltankar är detta ett mycket bra alternativ då det är en pool som inte är begränsad till sommarmånaderna och som dessutom kräver mindre yta.

Värmen i vattnet är ställbar upp till dryga 40 grader, så du kan utan problem simma eller bada bubbelpool utomhus mitt i vintern. Med ett litet tillval i form av en by-pass kan vi koppla in en värmepump för att ytterligare sänka driftskostnaden. Kom gärna in i vår butik och låt oss visa dig hur din framtid kan se ut!

MONTAGE

AQUAPRO - REVOLUTION INOM MOTION

För dig som väljer en året-runt-pool från vår serie AquaTrainer finns möjlighet att kunna uppgradera sin AquaFlex Current Control till en AquaPro Control. Med AquaPro kommer du att kunna se många fler detaljer kring din simträning, så som tid, distans och hur många kalorier du bränt.

Men ett enkelt knapptryck kan du ställa in 10 olika fartnivåer, uppvärmningsfunktion, quick-start samt pausfunktion. Allt för att göra din träning roligare och framförallt lättare. Tala med oss så hjälper vi dig konfigurera din året runt-pool precis som du vill ha den.

AquaPro träningsteknik för Swimspa

VÅRA SWIMSPA MODELLER

Vi erbjuder två serier & en liten modell för olika världar av avkoppling.
Lite beroende på vad dina avsikter är för din framtida året runt-pool så har vi två serier att välja från. För dig som har siktet inställt på att träna aktivt och väldigt hårt så är det AquaTrainer-modellen som du ska titta på. Är du mer inriktad på normal träning som simning, gym, rörelse, avkoppling och relax så rekommenderar vi AquaSport-serien.

Alla baden kommer i ett fullt fungerande grundutförande. Därefter kan du konfigurera och skräddarsy med färger, pumpar, ljus och dofter med mera. Har du inte tid med ett besök får du gärna höra av dig till någon av våra säljare så hjälper vi till att skräddarsy en lösning åt dig.

Vårt minsta swimspa - AquaPlay SE12

Specialversion av vårt minsta året runt-pool. För dig som söker storleken men inte vill betala fullt så mycket.
Hör av dig till någon av våra säljare så berättar vi mera.
[AquaPlay SE12] 381x236x124cm. 3 säten.

Swimspa i kvällssol

AQUASPORT SERIEN

Generöst uttagna svängar gör det lätt att simma och leka i en AquaSport från Hydropool. Detta är modellserien som är perfekt för dig med nyckelord som lek, träning och relax.
[AquaSport 12fX]. 381x236x124cm. 3 säten.

[AquaSport 14fX] 442x236x124cm. 2 säten.

[AquaSport 16fX] 473x236x124cm. 2 säten.

[AquaSport 17fX] 533x236x124cm. 2 säten.

[AquaSport 19fX] 558x236x135cm. 4 säten.

[AquaSport 19DTfX] 574x236x135cm. 4 säten.

AQUATRAINER SERIEN

Det finns flera olika tillval till din AquaTrainer som gör träningen till ett sant nöje. Bland annat hittar du vår specialjets AquaFlo-widestream som gör att du får en mycket behaglig simtur.

[AquaTrainer 14fX] 442x136x125cm. 2 säten.

[AquaTrainer 16fX] 473x236x125cm. 3 säten.

[AquaTrainer 17fX] 533x236x125. 2 säten.

[AquaTrainer 19fX] 558x236x135cm. 4 säten.

[AquaTrainer 19DTfX] 574x236x135cm. 4 säten.

Slider

GENVÄG TILL ÖVRIGA STOMMAR

GULDSTOMME

Vår populäraste poolstomme. Den är enkel men samtidigt extremt fiffig. Bygg själv eller låt oss bygga. Priser från 35.900:-

Glada fötter i en pool

SILVERSTOMME

En fiffiga poolkonstruktion som gör det lätt för dig som är själv-byggare eller bara vill ha en stabil pool. Priser från 45.900:-

Glad tjej i pool från Poolbyggarna AB

BRONSSTOMME

En stomme för dig som renoverar poolen och behöver en lösning som är smart. Pris från 35.900:-

Kvinna på badmadrass från Poolbyggarna AB

THERMOBLOCK

Betong är alltid starkast. Bästa valet för dig som placerar poolen ovanmark.
Pris från 21.000:-

Badfamilj i en pool från Poolbyggarna AB
Slider

Vi bjuder på smarta tips för dig som letar pool.

Varför uppfinna hjulet igen. Läs och lyckas direkt.

På ett par "klick" så har du en färsk offert i handen.

Vilka olika steg ingår i ett poolprojekt.

Hur fungerar en pool och varför. Vi reder ut begreppen.

Viktig del i ett poolägande är att ha bra vattenkvalité.

Poolbyggarna hjälper dig hitta rätt
Slider

 

minilead 3

© 2019 Poolbyggarna AB. All Rights Reserved. Designed av Patrik Pettersson